saura VIP 20. Октомври, Tirana, Албания Беше онлайн преди по-малко от седмица Изпрати съобщение
Снимки 9 photos
  • Търся приятелство.
  • Говоря английски, albanian, италиански.
  • нямам.
  • 170 cm
  • Не.
  • My religion is ислям.
  • 26.05.2011
За мен

Kultivoni tre gjëra : Mirësinë , urtësinë dhe miqësinë... Kërkoni tre gjëra : Të vërtetën , filozofinë dhe kuptimin . Dëshironi tre gjëra : Sjelljen e mirë , vlerën dhe dashurine.

Profile link

Получените ти подаръци
Spotify музика (0)
Получените ти подаръци
Блогове (0)
Няма намерена дейност
Spotify музика (0)

Най-добър резултат

Общо гласове: 2,115

Her quizzes
User hasn't taken any quizzes