Blog


cekupama
63, Плевен, България

signal-attachment-2019-04-13-191012.jpeg

Над 5000 души викат „Оставка“, „Долу ГЕРБ“ и „Мафия“ в Габрово

56732776_1471665669634480_36256599979809

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА:ГЕРБ се събират на пролетен бал, чакат Цветан Цветанов -ТОВА Е ТО?!!

ЗАЯВЯВАТ ГО ОТКРИТО, А ПОЛИТИЦИТЕ ГИ ОПРАВДАВАТ, ЧЕ ЦИГАНИТЕ БИЛИ ДРОГИРАНИ И СТРАХЛИВИ! СОРОС ГИ КРЕПИ С...ПАРИ! ПРИ БАЙ ТОШО ЦИГАНИТЕ ТАКА НЕ СИ РАЗИГРАВАХА КОНЯ?  ЗАЩО ЛИ, А? СЕГА ИМАТ КУРАЖА И НЕ ИМ ПУКА ОТ НИЩО.


57247023_1471665666301147_73771925724410


cekupama
63, Плевен, България

"На котка ми приличаш ветре мой"-
някъде го писа поетеса.
Наричаше се дива,лятна,вещица,
а мен наричаше метреса.
Мастурбирала със мисъл.
Лудувала по тебе SMS -но.
А аз сега се чудя
как пише туй лесно.
Но хич не е честно.
Добра била за всички
имала и ученички.
Какво разбрах накрая?
Такава аз поезия не зная,
която да прониква в тялото човешко
безбожно да го хапи,
да къса хищно дрешки.
Да люби остро с зъбите си криви
да се разхождат по небето
смугли самодиви.
О,не! Не мога вече.
Ще призная.
Един ден и на това ще дойде края.

Някой ме помоли тук
за нежни стихове - любов
и ме дразни тук напук,
за да направя аз блог нов.
Това е ваш специалитет,
умници няколко красиви,
кой е тук човек превзет,
кой ми прави харакири?
Душа ми нежна, поетична
иска спокойствие, покой,
добра съм аз, благоприлична,
а някои тук са във застой.
Повтарям ви, като за глухи,
литературен сайт не е това,
а туй че тук няколко мухи
плагиатстват си е беля.
Да ровят в bukvite  красиви
и в hulite на Хипо мили .
Била поезията там!
Газил ги е сам Тарзан.
Блогът е за разтоварване,
а не за тежко натоварване,
пространството е лично мое,
да ме четеш желание твое.
 

Ти кобра си -
змия опасна!
Зла жена.
Как ме изплаши!
Как треперя!
Хаплива си.
Такова чудо
няма да намеря!
Аз те обичах.
Но злото в тебе надделя.
Фуклива си.
Красива си била?
О,не!
Виж се в огледалото,
за миг поне


cekupama
63, Плевен, България

И това много добре се знае от нашите управляващи, Но...

Докога?

Това циганско царство в България и в турско го нямаше!

В собствената си Родина българите  СА и ЩЕ биват убивани, пребивани, изнасилвани, тровени, малтретирани ...и то от циганите, които били малцинството. Циганите са защитени и дундуркани от държава и народ български! За циганите няма закони, няма данъци, такси...нищо няма. Само мързел, кражби и престъпления.


Отвратена съм, най вече от това, че се политизира !!!


Че полицаите пребиват протестиращите българит ,  виждам ранени


....брат срещу брата заради  ЗАПЛАТАТА СИ


и службицата им жалка на нашите полицаи! Срам!


Защо един циганин не видях ранен и пребит от полицията наша , а?!


Циганите виждат това и няма да се спрат!


Само бой и прогонване от България ги пере, нищо друго, нямат оправяне!


Спрете ЦИГАНИТЕ, ще стане страшно!


Не е политизиране това!


Циганите са НЕТЪРПИМИ ВЕЧЕ!


ДРУСАНИ ИЛИ ПИЯНИ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ,


ВЪПРОСЪТ Е, ЧЕ ЗНАЯТ


ЧЕ СА НЕДОСТИЖИМИ И ЗАЩИТЕНИ!


 


Бойко, ква оставака бе  на шефа на полицията в Габрово?!


Мигар в София не е така и в  цялата страна?


Циганите  вамсякъде у нас са същите,


но не подават оставка вашите...


Оставките не решават проблема!


 


НЕ ПОЛИТИЗИРАЙТЕ!


 


ЦИГАНИТЕ ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ СПРАТ - ЗАВИНАГИ!


ИЛИ НАВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!


ВЕЧЕ  БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПОД 7 МИЛИОНА - това е истинското!


 


И АМАН ОТ…


cekupama
63, Плевен, България

Как се наричат тези хора и хора ли са изобщо,които ровят в интернета, всичко мое трият,плащат си на хакери или просто имат вземане даване с админи и модове? Които са в дадени сайтове само да се дракат с такива като мене,просто с това живеят,така си подържат жалкия животец ,като вампирите  се хранят с интриги,чужда болка и мръсотии,защо не и с магии и престъпления  и защо не и тежки.Ами вижте ги, то си личи в постовете им и кога са онлайн,но не че ги следя, просто ми се навират и сега съм сигурна че след мой пост пак ще се появят  и ще пишат след мене-до мене да са  и то спам до неузнаваемост правят.Критикувам, да, но се базирам на нещо, а те какво правят -обиждат наричат ме всякаква и то на моите години без повод и без доказателства. А НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ МЕ Е ВИЖДАЛ ОСВЕН АКО НЕ СА ОТ УЧИЛИЩЕТО МИ- НЯКОИ ОТ ТЯХ. Просто не им обръщам внимание, но където минат оставят зараза,като цвъкане на птиче или припикване от куче при това не от пуделчетата.Правят всичко това за да бъдат ЗАБЕЛЯЗАНИ , ЗАЩОТО НЕМА С ДРУГО КАКВО ДА ПРИВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО. ВЪПРОСЪТ Е ВЕЧЕ НА КОИ. НА ТАКИВА КАТО ТЯХ-ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПРОСТОВАТИ ДУШИЦИ,които ме имитират по най простоват начин и стават те смешниците.

 

sekirata 2014-09-20 20:42:04 Редактирай
Благодаря! Спокойно. Малцина са тези и тук,които се опитват да ме провокират и карат насила да правя нарушения,дори се опитват да се срещнат с мене извън интернета.Запомнете-нямам вяра на никой,е,…


cekupama
63, Плевен, България


Дължа извинение на хора , които са качили творбите си тук и навсякъде, на които съм направила разбор на творбите им, но това е мое  право-изказвам моето си мнение, да го направят и те - И ТЕ ГО ПРАВЯТ, но не като мене подплатено с факти, думи,изводи,примери, а ПРОСТО ОБИЖДАТ, КОНСТАТИРАТ И ТОЛКОЗ.

ТО ТАКА НЕ СТАВА,ДРАГИ. ДОРИ ДА ГРЕШИШ ОБОСНОВИ СЕ, ДОРИ ДА СИ НЕРАЗБРАН ИЗКАЖИ СЕ, АКО НЕ СИ ЧУТ -ОТМИНИ ИЛИ КАТО НЕ РАЗБИРАШ-ЗАМЪЛЧИ!

Хубав ден от мен!

И това ще кажете, че не е мое, да!
Но това е едно пожелание,
което дори по телевизията плъзна,
след като го взеха от интернета,
най напред Радина - говорителката.
Както стана и с "Бог е любов". Ами така е -
беден речник на интелигенцията ни,
журналистиката, на идеи беднота ,
сюжети и никаква духовност,цености!

Нека нещо мое да Ви пусна за край
дано остане мое в близкото бъдеще-

Сила, воля и духовност пожелавам
и приятелка Ваша оставам!

Гореща длан с любов подавам!
А

Как се наричат тези хора и хора ли са изобщо,които ровят в интернета, всичко мое трият,плащат си на хакери или просто имат вземане даване с админи и модове? Които са в дадени сайтове само да се дракат с такива като мене,просто с това живеят,така си подържат жалкия животец ,като вампирите  се хранят с интриги,чужда болка и мръсотии,защо не и с магии и престъпления  и защо не и тежки.Ами вижте ги, то си личи в постовете им и кога…


cekupama
63, Плевен, България


Нашите братя и сестри, сънародници. Не е луд, който яде баницата, а който я дава. Така че оправдавам чуждите държави - гледат си интереса, нямат ни за НОРМАЛНИ ХОРА, ЗА НАРОД!

КАКВА Е ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА ВИСОКИТЕ СМЕТКИ ЗА ТОК ?

"Оказва се, че всички енергоразпределителни дружества имат достъп до системните режими на електромерите си през инфрачервеният порт, предвиден за отчитане на консумацията.
По-просто казано, всички енергоразпределителни дружества имат възможност, да задават коефициент 1, 2…до 5 на електромера, без да го разпломбират. С други думи, могат да го настроят така, че при реално изконсумиран от потребителя 1kW, електромера да отчете 2kW, 5kW, или колкото е коефициента.
В една нормална държава, щеше да има орган, който да следи, това да не е възможно!!! НО НИЕ СМЕ КОЛОНИЯ !!!
Защото какво се получава в крайна сметка?!! Пускаш жалба при "идиотите" от всички енергоразпределителни дружества , че електромера ти "върти" като вентилатор и те идват, „оправят му през инфрачервения порт коефициента”, което се случва буквално за секунда, а ти после ако искаш и в лабораторията в ЦЕРН го занеси да го проверяват, дали е изправен. После съответно, становището на лабораторията е, че електромера ти е отличен и когато енергоразпределителните дружества дойдат да ти го монтират, пак го светват с "вълшебното дистанционно" и той пак започва да върти като вентилатор. Естествено ти обясняват, че на електромера явно всичко му е наред!!! Та нали преди месец е бил за проверка в лаборатория.
В една НОРМАЛНА държава, при един НОРМАЛЕН съд при условие,…


cekupama
63, Плевен, България

Тя беше българка, по душа българка, защото след толкова много завоеватели на Отечеството и досега можеше ли да се докаже чистата българска кръв?  Разхождаше се по улиците на града, чуваше гласове на деца. Малките просто играеха, а по големите пиеха, да, пиеха бира в стъклени тъмни бутилки. Тя знаеше, че е под съмнение съдържанието на бутилките , след като тези най много петнадесет годишни деца подвикваха на възрастните минувачи и то доста неприлично. По пейките пред жилищните блокове беше пълно със скучаещи хора предимно жени и старици, които си разказваха сериалите от всички канали по българската телевизия. Беше и болно, мъчно, плачеше и се, но се сдържаше. Чакаше да остане сама и да отпусне душата си на воля. Пред компютъра все по рядко се застояваше. Интернета и той бе продаден.  Отказала се бе от Българска телевизия, изобщо от телевизия. Това не беше българска национална телевизия щом като излъчваше на турски език български новини. Всички сапунени сериали караха хорицата да летят в облаците-в свят от мечти, да не виждат какво става на земята долу, в България. Диана се опита да изгледа поне една серия от турският сериал-"Мелодията на сърцето". Не можа да издържи на увиването в типичната ориенталска музика на този турски сериал. Не можа да издържи и на сантиментализма не само в музиката и сюжета ами във всичко. Беше на гости и все пак трябваше да спазва благоприличие. Но след като Бояна и каза, че след този турски сериал - серия, започвала друга серия от друг турски сериал за Шехерезада…


cekupama
63, Плевен, България

image

Най много и отиваше да се смее. И го правеше от сърце. Смееше се на простотията на хората. С тази трапчинка на лявата и бузка усмивката и ставаше още по светла, по красива. Смехът и беше силен, звънлив, като камбана, тази, същата камбана на църквата до която живееше. Иначе на църква не ходеше. Изпитваше страх от многото икони и вътре въздухът не и стигаше. Миришеше и на тамян, на свещи и на що ли ...На празниците нямаше как, палеше по една свещица, но за здраве, за живите. За умрелите не виждаше смисъл да се пали. Не го разбираше това тичане всеки ден по църкви и палене на свещи от доста нейни познати и приятели. Вярваше в Бог, но най много вярваше в човек, в себе си. Знаеше, че каквото направи никой не можеше да и го направи и затова внимаваше. Стараеше се да не бърка, което беше невъзможно. Няма безгрешни хора на този свят. В това вярваше и го виждаше всеки ден. Седна на пейката и зачака. Михаил не идваше, а обеща, че ще бъде точен. Тя знаеше, че така ще стане , но въпреки всичко дойде на срещата. Какво удоволствие му прави на бедната душица да се подиграва с нея? Явно така му харесваше. Беше от тези мъже , които се имаха за голямата работа. Тя го знаеше, но го желаеше. Беше и доста по млада от него, но преживяла какво ли не -много лъгана и пак, и пак прави грешка…


cekupama
63, Плевен, България

-Искаш ли сладолед?
-Не, не искам. Дай ми пари!
-Искаш ли печени чушки със сирене,
нали много ги обичаше?
-Казах ли ти, ще ме оставиш ли на мира,
искам пари в брой на ръка,
както съм ги имал, така ги искам и сега.
-Имал си ги, но явно не са били твои -
изкарани с труд и пот и затова си ги загубил.
-Напротив мои си бяха, излъгаха ме и ми ги взеха.
-Как така насила, просто си се доверил. Наивно, глупаво момче си.
-Така си ме учила, да вярвам на хората, да съм честен. Сега давай пари
или иди ти ги съди онези.
-Защо и как аз да ги съдя за твоите неща и пари, та аз не се казвам Делян?
Пък и те просто са хитри, мошеници, а ти си сглупил. Увредиха ти и мозъка, че да не можеш да ги съдиш и цял живот да бълнуваш за пари, само пари да са ти в устата. Такъв е живота - океан, в който големите риби изяждат малките.
-Ти злобееш ли, радваш се, че синът ти не те заслужава, че е недостоен, че е неудачник? Но това са твои грешки, за да съм на този хал. Първо не е трябвало да ме раждаш от оня т. н. мой баща, като знаеш как се е държал с тебе, още като бременна с мене. После не е трябвало да ме пускаш, доколкото зависи от тебе след пълнолетието ми никъде, защото аз съм бил на осемнадесет, но аз съм бил като осем…


cekupama
63, Плевен, България

image

https://www.youtube.com/watch?v=T3ZO8pd0X8U

https://www.youtube.com/watch?v=aBTOj8XGlc8


image


← previous 1 2 3 4 5 ... 1051 next
Blog
Blogs are being updated every 5 minutes