ИСКРЕНО СПОДЕЛЕНО
65, Плевен, България

ЗАЩО ПИША ТОВА ТУК В ТОЗИ САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА, ПОЗНАЙТЕ САМИ!

БЪЛГАРИЯ БИЛА ДЕМОКАТИЧНА, НО ЦЕНЗУРАТА Я ИМА И ДОРИ ПРОВОКАЦИИ, ТЕРОР НА ПОТРЕБИТЕЛИ НЕУДОБНИ НА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ! ОСОБЕНО В ХУДОЖЕСТВЕНИ САЙТОВЕ ЗА ПОЕЗИЯ И ПРОЗА,КАКТО И ПОЛИТИЧЕСКИ.


Колкото и пародоксално да звучи в моите уста, няма душата си да кривя!

Тази платформа блогбеге все пак е демократична в сравнение с хаоса и цензурата по другите сайтове . Може би дразни само с това, че се политизира и то на страната на една партия само. Колкото до броячи, първа, тролове, шуробаджанащина и. т. н., то  това го има навсякъде в интернета! Моите неприятности тук са от жалби и оплаквания, провокации от apostapostoloff и ЕДНА ГРУПА ХОРА БЕЗ СЕРИОЗНИ ПОВОДИ ДА ИМАТ. Но аз съм творец и музикален изпълнител, вече не учител, така че политиката не ме касае. Ако някой път залитам с хумора и пускам на воля острия си език от който явно поети и поетеси най вече ги е страх,  то сто на сто съм предизвикана или провокирана, защитавам се! Няма да пиша тук фермани,но искам да попитам всички-

Как може един творец, чийто език е остър, но истинен, не лъже,  говори винаги това което мисли, как може да се защитава, защото явно в тази си позиция е неудабен за знаете кои? Когато му се изземат функциите на потребител, който може да контактува с останалите потребители, по повод бил опасен , как може такъв творец да си мисли че всичко е розово и да пише за зайчета и тревички, пчелички, а не осички? 
ОСОБЕНО Е НЕЛЕПО ТОВА ЗА САЙТОВЕ ЗА ПОЕЗИЯ И ПРОЗА! Та и Плевенски.
Например-
Пуска се пост, текст в един вид в няколко сайта, които са все с една функция , но не във всичките го приемат. Разбира се според управата на сайта зависи, но когато се търсят причини в текста, правописа и дори едни тирета на  "по" и "най" още повече,че  се държи на тезата, че така е пуснато, а творецът го пуска еднакво навсякъде,но тогава не се ли говори за ЦЕНЗУРА И СУБЕКТИВИЗЪМ, ДОРИ ЗА ЧУЖДА НАМЕСА-ОТВЪН ИЛИ ОТВЪТРЕ ВСЕ ТАЯ?!

И друго. Тази чорба я сърбам доста години в интеернета ни изобщо,особено в художествените сайтове,където нищо не можеш да докажеш .
По тази причина и не съм досега направила книжка,поради намесата на все някой важен който много разбира и има едни позиции не какви да са в дадена сфера.
И сега проверявам тук там където съм пускала преди доста време постовете си,ами не мога да си ги позная ,осолено най добрите.Цели пасажи,рими, изглед ако щете всичко променено и с маса грешки?!

Най много страдам като творец и музикант от сайтове плевенски и от жени, и мъже плевенски, после чалгари. За политиката няма да се оплаквам , защото не ме интересува. У нас няма оправия и законите не се изпълняват от всички,не че ги няма,така че няма смисъл да се мъча да оправям държавата.То мъжете ни да я оправят,но дали ще могат ще видим,след като жжените им не са дооправени.

ХАЙДЕ МАЛКО СМЯХ И ЛЕК ДЕН!
ПРИЯТНО МИ БЕ, ДА НЕ ПОВЯРВАШ!
А.Х.Т.sekirata cekupama

Прегледи:1
 
Коментари

Все още няма коментари.
Оставете коментар, започнете разговор!

Блогове
Блоговете се актуализират на всеки 5 минути