Отнеха 7-месечно бебе от български имигранти в Хамбург
65, Плевен, България

Отнеха 7-месечно бебе от български имигранти в Хамбург - БИЗНЕС ИЛИ ПОЛИТИКА? И В ДВАТА СЛУЧАЯ Е ПРЕСТЪПНОСТ!
 Причината: лекари се усъмнили, че детето е тормозено в семейството

Българско семейство, живеещо в Хамбург, търси помощ от институциите у нас, след като 7-месечното им бебе било отнето вчера от Германската агенция за закрила на детето.

Причината: лекари се усъмнили, че детето е тормозено в семейството. Държавната агенция за закрила на детето, министерствата на външните работи и на правосъдието, както и посолството ни в Берлин извършват спешна проверка по случая, предаде БНТ.

Емигрирали в Германия преди година. Там станали и родители. След 11 години чакане за рожба - Катерина се появила на бял свят, за да зарадва Мирена и Георги. Обратът в живота им обаче настъпва скоро - на 20 декември семейството претърпява катастрофа в Унгария.

"Пострада най-много дъщеря ни - Катерина. След катастрофата дойде Бърза помощ. Настаниха ни в болницата в Кечкемет. Прегледаха само мен. Детето не го прегледаха, въпреки нашето настояване, защото тя плачеше през цялото време", разказва Мирена Славова - майка на Катерина.

Веднага след като се върнали в Хамбург, отишли отново в болница. Прегледът продължил 5 часа. Малката Катерина имала кръвоизлив в главата. Наложила се животоспасяваща операция. Докторът открил и по-стар хематом. Той не бил от катастрофата.

След тази операция докторите са информирали социалните служби, че има евентуално насилие вкъщи.

Мирена Славова: "При първия разпит казаха, че не намират нищо нередно и затова поискаха моето съгласие да отнесат случая до Агенцията за закрила на детето.

Майката се съгласила. Проверката продължила. Рентген, компютърна томография и ядрено-магнитен резонас били достатъчни за решението на Агенцията за закрила на детето в Германия:

"Излязоха със заключението, че с детето е злоупотребявано по точно определен начин - хванато е подмишниците и е разтръскана главата силно поне 10 пъти", обяснява майкта на Катерина.

Родителите - отричат. Разпореждането на агенцията: да се отнеме незабавно детето. Това се случило вчера.

"Накараха ме да й приготвя любимите нейни неща - играчки и подобни. Донесоха ми я. Казаха ми, че имам право само на една целувка с нея, без да я докосвам, защото било опасно и от тогава не съм я виждала", казва Мирена Славова.

Георги Славов е бащата на Катерина. "Първо се свързахме с немски адвокат - веднага се заема със случая. За него не бил първи.Седеммесечното момиче вече е в приемно семейство в Германия. В родния на майката град Кубрат - близките й недоумяват - защо се е стигнало до отнемане на детето от семейството".

Абелита Христова - сестра на Мирена: "Сестра ми е много любвеобвилна. Аз не вярвам някоя майка да може да причини нещо такова на собственото си дете, нито пък баща".

image

Крадат се деца, най-вече българчета, не циганчета! Продават ги ... после и донори, и страшна работа... краде се и водата без която няма как да си жив, краде се ...всичко ! В реала и в интернета. 

Прегледи:1
 
Коментари
sekirata cekupama 12.02.2020

Последни 20 регистрирани посетителя 07:05 - apostapostoloff 16.01 18:48 - apostapostoloff 16.01 10:35 - morskipesni 16.01 07:42 - apostapostoloff tova ste Vie...dupedavcite prodajnici za stotinki

sekirata cekupama 12.02.2020

blog.bg -не ви броя за живи, та чак да Ви чета и съобщенията пък лични- тролове, фейкове...в блогбеге са само десетина човека!

sekirata cekupama 12.02.2020

Правителството мълчи! Захариева каза да не протестираме. Каракачанов, ТУМБАК жалък – прати спецчастите да спасят детето! САЩ с ракети гърмят само с голи предположения! НЕ! Правителството мълчи. ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ И В БЪЛГАРИЯ! Приемат тайно закона за ОТНЕМАНЕ на децата от родителите! Седете си вкъщи! Утре ВАШЕТО дете ще вземат! Вашето дете ще бъде отглеждано от СОДОМИСТИ, педерасти и други сбърканяци! Вашето дете ще бъде дадено за органи! ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

sekirata cekupama 12.02.2020

18:49 - ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО! автор: radostinalassa категория: Лайфстайл Германските НАЦИСТИ отвлякоха БЪЛГАРСКО дете. Пачата Захариева – не протестирайте! image януари 16 15:162020 Сподели от nvk Българско дете бе отвлечено от германските власти и бе дадено на приемно семейство.

Блогове
Блоговете се актуализират на всеки 5 минути