Русским не нужны ракеты, русские побеждают духом!
65, Плевен, България

https://www.youtube.com/watch?v=E_bL8P0hzSA

 

Polyushko-pole (Полюшко-поле) – MVD Ensemble

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=Tv8GUT0lGnY

 

 https://b.radikal.ru/b13/1901/af/78c1b59245ac.jpg


Polyushko Pole english subtitles

 

 

Плевен ,Пазарджик,Шумен.......Кой ни ги вкарва тези инфекции,та умират толкова малки деца   и пенсионери-то е ясно?! Геноцид! Да не могат да действат лекарства!За каKви изслевдвания говорите като и за тях болниците нямат химикалите средствата и ги пишат ей така резултатите?

Пример -от три лаборатории имам за през ден подадени кръв и урина различен резултат?!А за ваксините е пак бизнес пък и по безпроблемно ще ни свършат-Сам си си избрал да се ваксинираш, ама реклами хвърчат!Това за мене старата жена а тези малки душици? Това си е мор на поколението българско .Самата аз преди години си правих ваксинация и едва не умрях и сега си нося бронхита меко казано.Колко пари за фармацията,за лекарства и за този дето духа-аз го преживях още ноември!И ....защото се храня с боклуците на магазините ни и пихме разни хранителни добавки и витамини, които са абсолютно менташе .

.....броят на болните не е много, но усложненията са много тежки.Грипа – много тежка инфекция, с много усложнения-енцефалит,много възпаления на нервната система.Ха ,познайте откъде иде...отровата!?Други години такива усложнения не сме имали, при сравнително малък общ брой заболели”-ами ясно -лекуване няма както в другите страни където прогонихме лекарите си!А лекарствата...един витамин ме е страх да пия и да дам на децата!Резил! И народа си ТРАЕ!Ами трайте си, то аз така и така малко ми остана живот, но жалко за децата на България!Затова бягат навън. но там пък друго има ще гледате...

А тук у нас -

"Свикнахме, че инфекции лесно се лекуват – не е така. Трябват правилните лекарства. Когато става дума за дете, колегите правят каквото могат. Или каквото ......?При случая в Плевен, инфекцията на детето се е развила твърде бързо. Натрупва се рутина в лекарите, но обикновено се стараят”,а за случая от Плевен не е изпратен материал за изследване.

ИЗСЛЕДВАНИЯ?!МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ДА СЕ ОПРАВДАВАТЕ!

ВЪТРЕ СЪМ В НЕЩАТА ПРЕЗ НОЕМВРИ МИНАХМЕ ТОЗИ АД У ДОМА!

ТЕ ЕДИН РЕНТГЕН НЕ ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ, ОСОБЕНО НА МАЛКИ ДЕЦА ТА…!?

СИРИЙЦИТЕ-СТУДЕНТИ МЕДИЦИНА ЛИ ЩЕ НИ ЛЕКУВАТ В ПЛЕВЕН ,МАЙ ТАКА СТАВВВА?

 

КАКВО ОБЩО ИМА ПОСТА ЗА РУСИЯ С ТОВА ЛИ?

 

АМИ ИМА-

НЕ, НЕ РУСКИ САМОЛЕТИ НИ РЪСЯТ ОТ НЕБЕТО С ОТРОВИ И ВНАСЯТ ОТРОВА ХРАНА И ЛЕКАРСТВА!

Продадохме си г.... и небето дори!

ЕТО ОТКЪДЕ ИДВАТ..........ЛАПАЙТЕ БИЗНЕС И ОТРОВИ         

Здравният инспектор посочи, че има и добра новина – противогрипната ваксина тази година работи. "Канадският институт за заразни болести доказа, че той има 82% протекция над щама", каза още Кантарджиев

 

КАНАДА и другите там уж наши приятели

 

абе няма да ни оставят ще ни ....

 

A мене що ли ме скрихте,криете? Заради руските клипове ли? Това са само клипове ами ако е друго и то явно не тук ще е ? О.Боже...Костя ,голям хамериканец те направи поколението ти, не те помня като такъв?


Прегледи:2
 
Коментари

Все още няма коментари.
Оставете коментар, започнете разговор!

Блогове
Блоговете се актуализират на всеки 5 минути